Jeśli planują Państwo podjąć współpracę z firmą specjalizującą się w przemyśle spożywczym, warto rozważyć Zakład Eurohansa z siedzibą w Toruniu, oraz zapoznać się z ofertą tej marki: szeroką gamą przetworów owocowych i dodatków smakowych dla przemysłu mleczarskiego, piekarniczo-cukierniczego i lodziarskiego. Każdy wyrób dostosowany jest do indywidualnych potrzeb klienta w oparciu o nowości technologiczne i cechuje go dbałość o jakość oraz bezpieczeństwo produkcji.
Firmę na tle innych producentów branży wyróżnia fakt, iż pochwalić się może ona wieloletnim doświadczeniem i uznaniem nie tylko na polskim, ale także zagranicznym rynku.
Nadzienia do pralin, tabliczek czekoladowych i cukierków
Przygotowywane są w oparciu o oryginalne receptury. Najbardziej polecane smaki , cieszące się wśród konsumentów ogromną popularnością, to karmel, wiśnia, truskawka, malina i czekolada. Realizowane są także projekty, w których składzie można znaleźć 5% spirytus, Rum, Irish Cream czy Whisky – wedle upodobań klienta.
Nadzienia do produktów piekarsko-cukierniczych
Jeśli Państwa produkcja opiera się na rzemieślnictwie, gotowe nadzienia idealnie nadadzą się do dekorowania ciasteczek, nadziewania pączków, drożdżówek, czy przekładania tortów. Ta grupa półproduktów wzbogaci smak i uatrakcyjni wygląd wielu wypieków z, między innymi, ciasta kruchego, francuskiego, biszkoptowego. Różnią się one konsystencją, zawartością owoców, i mogą być; gładkie, kremowe, marmoladowe, z kawałkami owoców, dozowane bezpośrednio po wypieku do ciastek i ciast mrożonych.
Wsady owocowe i smakowe do produktów mleczarskich
Polecane do produktów mleczarskich tworzą idealne uzupełnienie jogurtów i różnorakich deserów, napojów mlecznych, serków homogenizowanych, wiejskich, twarogów. Producent wsadów i nadzienia Eurohansa w swoim asortymencie posiada także: gotowe wsady owocowe i smakowe do urozmaicenia jogurtów, maślanek, kefirów; wsady do dwukomorowych pojemniczków z jogurtem.
Warto wzbogacić swoje produkty o ulubione przez wszystkich smakowe dodatki takie jak karmel, czekolada, ciasteczka – jako wsad zagęszczający serki, jogurty czy batoniki. Istotne jest, że nadzienia smakowe to atrakcyjny sposób urozmaicenia wyrobów cukierniczych.