Eurohansa – najwyższa jakość smaku

0
664
Eurohansa

Jeśli planują Państwo podjąć współpracę z firmą specjalizującą się w przemyśle spożywczym, warto rozważyć Zakład Eurohansa z siedzibą w Toruniu, oraz zapoznać się z ofertą tej marki: szeroką gamą przetworów owocowych i dodatków smakowych dla przemysłu mleczarskiego, piekarniczo-cukierniczego i lodziarskiego. Każdy wyrób dostosowany jest do indywidualnych potrzeb klienta w oparciu o nowości technologiczne i cechuje go dbałość o jakość oraz bezpieczeństwo produkcji.

Firmę na tle innych producentów branży wyróżnia fakt, iż pochwalić się może ona wieloletnim doświadczeniem i uznaniem nie tylko na polskim, ale także zagranicznym rynku.

Nadzienia do pralin, tabliczek czekoladowych i cukierków

Przygotowywane są w oparciu o oryginalne receptury. Najbardziej polecane smaki , cieszące się wśród konsumentów ogromną popularnością, to karmel, wiśnia, truskawka, malina i czekolada. Realizowane są także projekty, w których składzie można znaleźć 5% spirytus, Rum, Irish Cream czy Whisky – wedle upodobań klienta.

Nadzienia do produktów piekarsko-cukierniczych

Jeśli Państwa produkcja opiera się na rzemieślnictwie, gotowe nadzienia idealnie nadadzą się do dekorowania ciasteczek, nadziewania pączków, drożdżówek, czy przekładania tortów. Ta grupa półproduktów wzbogaci smak i uatrakcyjni wygląd wielu wypieków z, między innymi, ciasta kruchego, francuskiego, biszkoptowego. Różnią się one konsystencją, zawartością owoców, i mogą być; gładkie, kremowe, marmoladowe, z kawałkami owoców, dozowane bezpośrednio po wypieku do ciastek i ciast mrożonych.

Wsady owocowe i smakowe do produktów mleczarskich

Polecane do produktów mleczarskich tworzą idealne uzupełnienie jogurtów i różnorakich deserów, napojów mlecznych, serków homogenizowanych, wiejskich, twarogów. Producent wsadów i nadzienia Eurohansa w swoim asortymencie posiada także: gotowe wsady owocowe i smakowe do urozmaicenia jogurtów, maślanek, kefirów; wsady do dwukomorowych pojemniczków z jogurtem.

Warto wzbogacić swoje produkty o ulubione przez wszystkich smakowe dodatki takie jak karmel, czekolada, ciasteczka – jako wsad zagęszczający serki, jogurty czy batoniki. Istotne jest, że nadzienia smakowe to atrakcyjny sposób urozmaicenia wyrobów cukierniczych.

PODZIEL SIĘ

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here